• Contact/lid worden

 • SBU is een basketbalvereniging voor studenten. Je kunt dus alleen lid worden als je nog studeert. Om in een van onze 12 teams terecht te komen, zijn er in augustus de selectietrainingen. Deze starten één week voor de week van de UIT die half augustus plaatsvindt. Het schema voor de selectietrainingen staat in die periode altijd op de homepage. Het is handig om van te voren even te mailen met de secretaris sbusecretaris@gmail.com zodat jullie samen een goede inschatting kunnen maken van het juiste team en de coach op de hoogte kan worden gebracht van je komst. Voor andere vragen is de secretaris natuurlijk ook bereikbaar!

  Wanneer je geselecteerd bent voor een team, krijg je een inschrijf- en machtigingsformulier toegestuurd om je inschrijving compleet te maken. Het lidmaatschap kost, afhankelijk van in welk team je speelt, 75 tot 145 euro per jaar. Daarnaast koop je een sportkaart (Olympas) bij Sportcentrum Olympos (ca. 140 euro voor studenten). Hiermee kan je daarnaast ook onbeperkt sporten in het sportcentrum. Met het inschrijfformulier stuur je een pasfoto en een schuldvrijverklaring mee (wanneer je hiervoor bij een andere club gespeeld hebt).

 • Contact

  Studenten Basketbal Utrecht (SBU)
  Uppsalalaan 3
  3584 CT Utrecht

  E-mail: sbusecretaris@gmail.com

  Eigen vervoer

  Vanaf de A28 nabij knooppunt Rijnsweerd, neem afrit nr. 2, de Uithof / Academisch ziekenhuis. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf richting de Uithof / Academisch ziekenhuis. U volgt de hoofdweg naar rechts en neemt vervolgens de eerste weg rechts. Dit is de Uppsalalaan, het sportcentrum is dan aan de linkerkant.

  Openbaar vervoer

  Neem vanaf Utrecht CS tramlijn 22 of buslijn 28 richting de Uithof. Bij halte P+R Science park uitstappen. U stapt bijna voor de deur uit.