• Lieve leden,

    Het nieuwe seizoen is officieel begonnen en de eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld!! Wat super om te zien dat we -wel met nog veel aanpassingen- weer lekker kunnen basketballen met zijn allen. Om dit seizoen tot een succes te brengen nog een paar kleinde mededelingen:

    • Bij een nieuw seizoen komen helaas ook wat administratieve dingetjes kijken, zoals het aanschaffen van een OlymPas (UITERSTE DATUM HIERVOOR IS 20 OKTOBER). Met een OlymPas kun je gebruik maken van alle sportfaciliteiten die Olympos te bieden heeft. Een OlymPas kun je aanschaffen door volgende link te volgen: https://www.olympos.nl/nl-nl/sportaanbod/verenigingen/ssv-lidworden.aspx. Hier kun je ook vinden welk tarief precies voor jou geldt. 
    • Voor SBU is het noodzakelijk dat alle leden de OlymPas kopen EN AAN SBU KOPPELEN, omdat SBU hier €28 per lid aan subsidie voor ontvangt van de Sportraad. Aankomende weken zal het bestuur controleren wie in het bezit zijn van een GEKOPPELDE OlymPas. Wanneer blijkt dat jij nog niet gekoppeld bent aan SBU zul je een mail ontvangen van de penningmeester met de vraag of je dit z.s.m. wilt regelen. Als na de deadline van de subsidie aanvraag blijkt dat jij nog niet in het bezit bent van een gekoppelde OlymPas, zullen de kosten van de misgelopen eerste helft van de subsidie (dus €14) door jou aangedragen moeten worden. Als de Olympas nog steeds niet gekoppeld is aan SBU, zul je ook de tweede helft van de subsidie moeten betalen (dus weer €14).
    • Daarnaast zouden werkende leden ervoor kunnen kiezen een Verenigingskaart aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat deze kaart goedkoper is dan een OlymPas voor werkenden. Je kunt dan echter geen gebruik meer maken van andere sportfaciliteiten van Olympos en SBU ontvangt geen subsidie voor mensen met een Verenigingskaart. Dit betekent dat je dan de misgelopen €28 subsidie aan SBU moet betalen.
    • Als je je machtigings- en/of inschrijfformulier nog niet hebt opgestuurd doe dit dan ASAP naar sbusecretaris@gmail.com