• Sponsors

 • FysioDomstad

  FysioDomstad is een groeiende, innoverende praktijk in het centrum van Utrecht. De ontwikkelingen in het vak fysiotherapie en manuele therapie gaan zeer snel. FysioDomstad gaat met de tijd mee om patiƫnten met klachten aan het bewegingsapparaat nog beter en efficiƫnter te kunnen helpen.

  Sporters en niet-sporter kunnen bij FysioDomstad terecht. Er zal altijd een passend en effectief behandelplan worden gemaakt. Met een breed aanbod aan specialisaties zoals onder andere manuele therapie, medical taping, dry needling, Mulligan therapie, echografie en EMG wil FysioDomstad samen met u uw gestelde doelen bereiken.

 • DressMe Clothing

  DressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibilitleit en service verleend kon worden als het drukken van kleding in eigenhuis kon worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra voor moeten doen.

  Uiteraard is het via de website mogelijk kleding te bestellen van uit heel Nederland. Maar de visie van DressMe Clothing is echter om dicht bij de klant te zitten, zodat deze kan zien en voelen welk textiel of kledingstuk wordt besteld. Vanuit deze visie werd begin 2011 een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Strategisch een goede stand door de ligging en de vele studenten in Utrecht. In 2017 is onze vierde vestiging geopend in Wageningen.
  Een groot deel van de omzet van DressMe Clothing komt uit opdrachten vanuit studentenverenigingen en andere studenten groepen, vandaar dat het onze ambitie is om ons dichtbij de studenten, dus in de studentensteden, te vestigen.

   

 • SD Sportswear

  Sinds seizoen 2018-2019 zijn zij de leverancier van de wedstrijd tenues van SBU.
  Naast nieuwe tenues is er een webshop opgezet. Hier zijn trainingshirts, jerseys, shorts, thermokleding, vesten, bidons, petjes, sokken en nog veel meer sportkleding en attributen op te vinden. De kleding is in verschillende kleuren beschikbaar.

  Bij het bestellen van sportkleding kan je er ook voor kiezen om je naam, nummer en/of SBU logo op de kleding te laten bedrukken. De kleding kan op je thuisadres afgeleverd worden.
  Het vinden en kopen van basketbalkleding is zo een stuk makkelijker geworden, dus neem vooral een kijkje op onze webshop!

  https://www.sdteamsport.nl/clubshops/sbubasketbal/